/ Sfinţi şi Cuvioşi / Vindecare prin rugăciune la Maica Domnului Varnakova

Vindecare prin rugăciune la Maica Domnului Varnakova

Vindecare prin rugăciune la Maica Domnului VarnakovaOricine a avut vreodată dureri de tendoane poate să înțeleagă prin ce suferințe a trecut o doamnă evlavioasă, destul de tânără, dintr-un sat din câmpia râului Mornou (zonă aflată la o distanță de 35-40 minute de Sfânta Mănăstire Varnakova). În afară de durerea insuportabilă a tendoanelor brațului, articulația umărului adunase fluid. Boala nu dădea semne de vindecare, așa că medicii au hotărât că avea nevoie de o operație în trei etape.

Femeia bolnavă ezita. Nu cunoștea ce rezultate ar fi putut avea încercarea medicilor. A alergat așadar la ocrotitoarea cerească a zonei, la Maica Domnului Varnakova. De nouă veacuri, de când este icoana ei la Mănăstirea noastră, au alergat la ajutorul ei generații întregi. Și toți primeau ajutor, fiecare după credința lui și după folosul sufletului său.

Așa și această credincioasă femeie. Cu uleiul pe care-l luase de la candela Maicii Domnului, într-unul din pelerinajele sale, a însemnat în semnul Sfintei Cruci, cu lacrimi în ochi, mâna dureroasă și umflată. În același timp, se ruga cerând îndurare de la Preacurata Stăpână.

După cum a spus când a venit să-i mulțumească, în câteva zile a dispărut umflătura, dar și durerile. Nu a mai fost nevoie de nici o operație și nici alte medicamente nu s-au folosit. Binecuvântat ești, Doamne!

(Din cartea „Maica Domnului Varnakova”, Minuni ale Maicii Domnului și paraclisul ei, 2011)

sursa: doxologia.ro

Vindecare prin rugăciune la Maica Domnului Varnakova

Comments are disabled