/ Sfinţi şi Cuvioşi / Sfântul Partenie vindecă cancerul femeii (apărut în zonele ascunse ale corpului)

Sfântul Partenie vindecă cancerul femeii (apărut în zonele ascunse ale corpului)

Sfântul Partenie vindecă cancerul femeii (apărut în zonele ascunse ale corpului)Printre minunile uimitoare săvârşite de Marele Sfânt Partenie din Lampsakos în timpul vieţii sale (pe care le puteţi citi în pagina Viaţa Sfântului Partenie din Lampsakos), se numără şivindecarea minunată relatată în continuare.

O femeie s-a îmbolnăvit de groaznica boală a cancerului. Şi cancerul a luat proporţii, dezvoltându-se în locurile cele mai ascunse ale corpului. Aşadar, femeia, pe de o parte, suferea dureri cumplite, iar pe de altă parte îi era ruşine să se arate la doctori pentru tratament. Dar Dumnezeu, Care vede cele nevăzute şi Care dăruieşte pe nevăzute, a tămăduit prin Preamilostivul Sfânt Partenie cancerul. Astfel, Sfântul Partenie, după ce a înălţat rugăciuni din inimă, cu adâncă smerenie şi durere, către Atotputernicul şi Multmilostivul Dumnezeu, Cel pentru Care nimic nu este cu neputinţă, a făcut Semnul Sfintei Cruci pe fruntea bolnavei şi a silit cancerul să iasă de îndată, făcând-o pe femeie să-L preamărească pe Hristos cu glas de bucurie.

Dumnezeu a ascultat şi îndeplinit grabnic rugăciunea Preabunului şi Preaiubitului Său Partenie, cel care I-a împlinit cu osârdie, cu multă dragoste şi smerenie, încă din fragedă copilărie, poruncile din Evanghelia Sa. Aşadar Dumnezeu a tămăduit cancerul, ca urmare a rugăciunii fierbinţi şi curate a smeritului Său slujitor, Sfântul Partenie.

Sfântul Partenie vindecă cancerul femeii (apărut în zonele ascunse ale corpului)Datorită acestei minuni, unele site-uri de pe Internet îl prezintă pe Sfântul Partenie, Episcopul Lampsakului, ca pe un Sfânt tămăduitor al cancerului de prostată, această afirmaţie fiind corectă, însă, prin această formulare, Sfântul este oarecum nedreptăţit, căci puterea lui tămăduitoare se răsfrânge asupra tuturor formelor de cancer şi asupra tuturor bolilor, indiferent de gravitatea sau stadiul lor, după cum se poate uşor deduce din noianul de minuniuimitoare şi neaşteptate săvârşite de Sfântul Partenie în timpul vieţii sale – minuni ce sunt descrise in pagina Viaţa Sfântului Partenie din Lampsakos –, precum şi din minunile săvârşite în zilele noastre de Sfântul Ierarh Partenie – relatate în paginile: Vindecări de cancer săvârşite de Sfântul Partenie din Lampsakos în zilele noastre şi Vindecări ale tuturor bolilor săvârşite de Sfântul Partenie din Lampsakos în zilele noastre.

 

Sursa: https://sfantulparteniedinlampsakos.wordpress.com/

Sfântul Partenie vindecă cancerul femeii (apărut în zonele ascunse ale corpului)

Comments are disabled