/ Viaţa duhovnicească / Credința puternică în Maica Domnului i-a adus unui bărbat vindecarea de patima alcoolului și de cancer

Credința puternică în Maica Domnului i-a adus unui bărbat vindecarea de patima alcoolului și de cancer

Credința puternică în Maica Domnului i-a adus unui bărbat vindecarea de patima alcoolului și de cancerÎntr-adevăr, bogat este omul care are credință. Credință în Mântuitorul Hristos, credință în iubirea Lui, credință în pronia Lui, încredere în iubirea Maicii Domnului, a sfinților și a îngerilor.

Un astfel de om este și un oarecare creștin, de vârstă mijlocie, care era originar dintr-un orășel aproape de Mănăstirea Maicii Domnului „Varnakova”. În 1998 Maica Domnului i-a dăruit acestui om două minuni. Mai întâi, l-a tămăduit atât de greaua patimă a alcoolismului, cât și de ciroză hepatică (boală pe care o dobândise de la excesul de băuturi alcoolice). Au trecut de atunci aproximativ șapte ani. Ani frumoși, liniștiți, cu sănătate și cu o izbăvire desăvârșită de vechea patimă.

Mai apoi, în al șaptelea an, o nouă boală amenința la orizont. O tumoare de dimensiune mare, ca o nucă, a apărut sub ureche, la ganglionii limfatici. Doctorii s-au neliniștit și au recomandat să intre imediat în operație. Într-adevăr, a fost operat, după examinările necesare. După operație, chirurgul a spus că a fost o tumoare malignă a ganglionilor limfatici. Toți ne-am îngrijorat, în afară de cel bolnav. El nu părea că este speriat deloc. A spus doctorilor:

‒ Vă mulțumesc că vă faceți voi treaba cum se cuvine, iar restul sunt ale Maicii Domnului!

Personalul medical s-a mirat de credința lui, credință statornică.

Și a venit și a doua minune a Maicii Domnului. A doua vindecare miraculoasă. În timp ce situația lui era gravă și imaginea tumorii prezenta formațiuni maligne, atunci când s-au efectuat examinările relevante, rezultatele au arătat contrariul! Doctorii, pentru a fi siguri de rezultate, au trimis testele către oameni de știință eminenți din străinătate, pentru a decide cu privire la tumoarea malignă sau non-tumoare. Și ei, la rândul lor au confirmat minunea. Viața i-a fost dăruită pentru a doua oară omului credincios.

Bine ar fi ca toți creștinii, cu harul lui Dumnezeu, să avem o astfel de credință statornică către Mântuitorul nostru Iisus Hristos și către Maica Sa.

(Noi minuni ale Maicii Domnului Varnakova și povestiri pentru veșnicie, Editura Sfintei Mănăstiri a Maicii Domnului Varnakova, Dorida, 2007)

Sursa: doxologia.ro

Credința puternică în Maica Domnului i-a adus unui bărbat vindecarea de patima alcoolului și de cancer

Comments are disabled